Prezintă noul nivel de confort și siguranță în gestionarea igienei menstruale cu acești chiloți menstruali special concepuți pentru adolescente. Fabricați dintr-un amestec de 95% bumbac și 5% spandex, acești chiloți redefinesc experiența menstruală pentru tinerele fete.

Bumbacul natural asigură o senzație de moale și confortabil pe piele, este hipoalergenic și permite pielii să respire. Acesta absoarbe eficient umiditatea, menținând o senzație de uscat pe toată durata zilei. De asemenea, este un material durabil și ușor de îngrijit.

Spandexul adăugat asigură flexibilitatea și elasticitatea necesară pentru a se potrivi perfect și confortabil pe corp. Aceasta înseamnă că tinerele se pot mișca liber și confortabil, fără a se preocupa de scurgeri.

Chiloții noștri menstruali pentru adolescente pot absorbi echivalentul a 2-3 tampoane, ceea ce îi face ideali pentru utilizare pe tot parcursul zilei, fie la școală, fie la activități după cursuri. Fiind reutilizabili, aceștia ajută la reducerea deșeurilor și la economisirea banilor pe termen lung.

Întreținerea este simplă – după utilizare, pur și simplu spălați chiloții în mașina de spălat și vor fi gata pentru următoarea utilizare. Materialul durabil asigură că aceștia vor rămâne în formă și vor rezista mult timp.

Experimentați libertatea și confortul pe care acești chiloți menstruali pentru adolescente îl oferă. Este timpul să trecem la o soluție mai practică, confortabilă și eco-friendly pentru igiena menstruală.

Compoziție

Bumbac, Spandex

Culoare

Negru, Rosu, Roz, Verde

Mărime

S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL

Număr piese

1 piesă

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° – program pentru haine delicate, Se spala la masina

Tip model

Floral, Simplu

Tip slip

Normal

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chiloti Menstruali Adolescente”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Chiloti Menstruali Adolescente

59,99 lei

or
Selectează opțiunile