Descoperiți o nouă definiție a luxului și a confortului cu Setul de Sutien și Chilot Catifea Damson Plum. Acest set elegant de lenjerie intimă aduce o notă de sofisticare garderobei dumneavoastră, combinând funcționalitatea cu stilul.

Compoziția sa, din poliamidă și elastan, conferă setului o senzație plăcută, catifelată la atingere și o adaptabilitate perfectă formei corpului. Aceste materiale oferă elasticitate și durabilitate, asigurând confort deplin și susținere optimă.

Culoarea seducătoare damson plum adaugă un nivel adițional de mister și eleganță, făcând acest set de lenjerie perfect pentru orice ocazie. Indiferent dacă purtați setul în timpul unei zile aglomerate sau într-o seară specială, vă veți simți mereu răsfățată și încrezătoare.

Alegeți Setul de Sutien și Chilot Catifea Damson Plum pentru un echilibru perfect între confort, stil și senzualitate. Încorporându-l în garderoba dumneavoastră, veți experimenta o nouă etapă a luxului în lenjeria intimă. Achiziționați-l astăzi și transformați-vă rutina de îmbrăcăminte intimă într-o experiență cu adevărat plăcută.

Compoziție

Elastan, Poliamida

Mărime

75B, 80B, 85B, 90B

Număr piese

2 piese

Recomandări de întreținere

A nu se călca, A nu se curăța chimic, A nu se usca în mașina automată, Manual

Tip model

All over print

Tip sutien

Triunghi

Culoare

Damson Plum

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set Sutien & Chilot Catifea Damson Plum”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Set Sutien & Chilot Catife...

139,99 lei

or
Selectează opțiunile